Pyrimme toimittamaan tuotteet mahdollisimman nopeasti.

Toimitusehdot

Toimitamme pääasiassa postitse, tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen. Postitus, pakkaus- ja käsittelykulut alkaen 5,90 €. Maksutavat sopimuksen mukaan postiennakko, ennakkomaksu tai lasku, jolloin maksuaika 8-14 pv. Maksumuistutuksesta perimme muistutusmaksun 5 euroa.

Käteinen / Nouto Varastolta
Jos teette tilauksen verkkokauppamme www.superliima.fi kautta, valitkaa maksutavaksi NOUTO. Tuotteiden noudoista kannattaa sopia etukäteen puhelimitse 050-500 4331, että olemme paikalla. Nouto osoitteesta
Patterikuja 1 i 46, Helsinki. Maksu noudettaessa käteisellä tai mobiilimaksuna.

Tuotteiden hinnat sisältävät alv 24%. Maksu suoritetaan euroissa. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

TOIMITUSAIKA
Normaali toimitusaika 1-3 päivää silloin, kun tuotetta on varastossa. Ilmoitamme asiakkaalle, jos tuote on loppunut varastosta, tällöin toimitusaika noin 2-4 viikkoa. 

Emme voi vaikuttaa toimitusaikaan jos toimituksen pitkittyminen johtuu kolmannen osapuolen virheestä, lakosta tai luonnonmullistuksista.

ASIAKASPALAUTUKSET
Käyttämättömillä ja myyntikuntoisilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivästä lukien. Ottakaa yhteys asiakaspalveluumme
sähköpostilla sales(at)finema.com tai puhelimitse +358 50 500 4331, niin saatte palautusta koskevat ohjeet. Asiakas vastaa itse kuluista.
Palautusosoite:
Finema
Patterikuja 1 I 46
00940 HELSINKI.

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ
Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Yhteystietoja saatetaan käyttää suoramarkkinoinnissa, jonka voi lopettaa haluttaessa ilmoituksella.
Elektronisesti talletetut tiedot tiedot säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään.

MUUTA
Jos on tiedossa, että tilauksen toimitus pitkittyy kohtuuttomasti jonkun tilaukseen sisältyvän tuotteen takia, saatamme jakaa lähetyksen osiin ja toimituksia tulee tällöin enemmän kuin yksi. Postiennakkotilauksissa pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua tuotteita jotka jarruttavat muuta lähetystä, jos näyttää siltä, että puuttuvaa tuotetta odotellaan pidempään kuin normaalisti.

Mikäli sivuillamme olevissa hinta- ym. tiedoissa esiintyy ilmeisiä kirjoitus-, laskenta- tai tietojenkäsittelyvirheitä, FINEMA ei ole velvollinen toimittamaan tuotteita näiden virheellisten tietojen mukaisesti. Tilaaja päättää haluaako hän toimituksen korjatuin ehdoin ja tiedoin. Tuotteiden suomenkieliset ohjeet löytyvät pääsääntöisesti näiltä sivuilta.


Tietosuojaseloste 25.05.2018


Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot

Finema Tmi (y-tunnus: 0990538-3)

Patterikuja 1 i 46

00940  HELSINKI

sales(at)finema.com


Mitä tietoja minusta kerätään?

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli, asioidessa käytetty valuutta. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.


Mihin henkilötietoja käytetään?

Henkilötietoja käytetään:

Asiakassuhteen hoitamiseen

Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin

Tilastollisiin tarkoituksiin

Markkinointitarkoituksiin

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.


Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Luovutamme henkilötietoja vain logistiikka- ja maksupalvelu-yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansiin maihin tai järjestöihin.


Asiakkaan oikeudet. Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet:

Tarkistusoikeus

Oikaisuoikeus

Oikeus peruuttaa suostumus

Poisto-oikeus

FINEMA
Patterikuja 1 i 46, 00940 Helsinki
050 500 4331 (08.00-21.00)